fredag 8 juli 2022

Waystream Holding, ett förhoppningsbolag att hålla koll på.

Bolagsanalys: Waystream Holding
Kategori: Tillväxtbolag
Marknad: First North
Branch: Teknik

I backspegeln:
Senaste analys sa köp/öka med FPA 17/20. Riktkurs 26,80sek. Bolaget har gått upp 4% och kursen ligger vid skrivandet stund på 26,20sek,

Med nya siffror i excelbladet så får Waystram 13/20 poäng, så en viss försämring i det fundamentala men fortfarande på köp/öka. Riktkursen ligger kvar. Bolaget ligger i positiv trend (grön streckad linje) och 56% från bottennotering så det finns bra uppsida, i alla fall kortsiktigt. Ett RSI på 60 är okej och MACD styrker den positiva trenden.

Riktkurs                 26,8                     (Grön)                                           
Jämnviktkurs         25,1                     (Orange)          
Exit                        27,7                     (Blå)                   
Stop Loss               23,5                     (Röd)

 

 

Bolaget kvalificerar sig inte i mina portföljer idag, så jag äger inte aktier i bolaget, men kan tänka mig en kortare Swing Trade.

Bolagsfakta:
Waystream Holding är verksamma inom telekombranschen. Bolaget utvecklar fiberbaserad bredbandsutrustning, vilket innefattar switchlösningar och intelligenta routrar. Lösningar som levereras inkluderar realtidsövervakning, Punkt-till-Punkt (PtP)-, SDN och MPC lösningar. Utöver kärnverksamheten erbjuder bolaget tillhörande teknisk support, utbildning och rådgivning. Bolaget har rötter inom PacketFront-gruppen men avknoppades under 2012 som separat bolag. Huvudkontoret ligger i Kista.

(Fundamentala analysen använder siffror från Börsdata, diagrammet från Aktiespararnas Hitta Kursvinnare och bolagsfakta från Avanza)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar