fredag 12 augusti 2022

Acconeer, ett förhoppningsbolag att räkna med.

 

Kategori: Förhoppningsbolag
Marknad: First North
Branch: Teknik

Efter en lång kräftgång och negativ kurstrend börjar det vända upp igen och trenden har bytts ut mot bulltrend. Ett stöd har bildats vid 35sek där kursen studsar upp mot jämviktskursen och vidare till målkursen 67sek. Att Acconeer drabbats av de yttre faktorerna som alla andra förhoppningsbolag är väl inte så konstigt. MACD styrker att dom är på väg upp igen, dock något överköpt efter senaste goda nyheten, så en mindre dipp är att vänta. Deras plan verkar ligga fast och dom vinner mark med sin produkt, så framtiden ljus ut. Bra bolag med en bra produkt på en växande marknad, ett BullCase.

 



Riktkurs          Grön Linje
BullCase         Blå Linje
BaseCase       Orange Linje
BearCase        Röd Linje

 
EMA50           Grå linje
Bear Trend     Röd Streckad
Bull Trend      Grön Streckad

Bolagsinfo

Acconeer utvecklar radarsensorer. Bolagets produkt används huvudsakligen för avståndsmätning, geststyrning samt som funktion i olika applikationer. Exempel på användningsområden inkluderar drönare, parkeringssensorer, 3D-skanning samt autofokus support. Kunderna återfinns främst inom industri, fordon och bland aktörer inom IoT. Bolaget grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Lund. 

 

Fundamentala analysen använder siffror från Börsdata, diagrammet från Aktiespararnas Hitta Kursvinnare och bolagsfakta från Avanza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar