torsdag 18 augusti 2022

NIBE denna gigant

Kategori: Tillväxtbolag
Marknad: Large Cap
Bransch: Industri

Inget ser ut att beröra Nibe, pandemin har nästan gått obemärkt förbi och siffrorna ser hur stabila ut som helst. Ska man anmärka på något så ser kassaflödet lite skumt ut på sista raden, en fråga kan vara ifall dom jobbar med kreativ bokföring? Men med Gert-Erik vid rodret så borde även det vara uteslutet. Nibe är ett KÖP och riktkursen är 110sek, vilket snart säkert är tangerat och nästa mål är bullcase och 114sek.

 


Riktkurs          Grön Linje
BaseCase       Orange Linje
BullCase         Blå Linje
BearCase        Röd Linje
 
Bear Trend      Röd Streckad
Bull Trend       Grön Streckad

Svart streckad linje är det långa stödet och sträcker sig tillbaka 2-5år.
 

Bolagsinfo

Nibe Industrier är ett industribolag. Bolaget erbjuder tjänster inom värmelösningar och energihantering. Koncernens verksamhet är indelad i ett flertal affärsområden och dotterbolag, med vardera specialistkompetens. Kunderna återfinns på global nivå med störst koncentration inom Norden, Europa och Nordamerika. Produkterna riktar sig främst till företagskunder och större institut men även till privatpersoner. Bolaget har sitt huvudkontor i Markaryd, Sverige. 

Fundamentala analysen använder siffror från Börsdata, diagrammet från Aktiespararnas Hitta Kursvinnare och bolagsfakta från Avanza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar