måndag 17 oktober 2022

Projekt Hälsa går in i 8:e veckan.

 7 veckor har nu passerat och ytterligare 5st träningspass genomförda, och  träningen börjar kännas som en del i vardagen. Tog en fridag i måndags och krämporna hann faktiskt försvinna med 3 dagars vila. Men det börjar bli lite trögare nu med resultatet, förra veckan gav en viktminskning på 2hg där jag helst skulle vilja se 4hg, men så länge det pekar nedåt får jag vara glad, och det kan ju vara så att "bilringen" minskar och "axlarna" växer, en s.k. allokeringsrotation helt enkelt.  Nu känns kroppen bra och det är bara att mala på, 2 månader kvar till delmål 1.

Matchvikt            74kg (-0.2)
Träningspass      44
Fridagar              3(16)

Hur ser börs vädret ut? Stökigt som vanligt med risk för regn.
Zoomar jag ut 60 dagar, ser jag en kil formation som kan tolkas som osäkerhet och en avvaktande handel inför rapportsäsongen. Starkt motstånd vid 1885 och 1870 och stöd vid 1860 samt 1850 för OMX30. 

Jag gick in i en "Spread Trade" sent i fredags och la mig Bearish i förhoppning om en rekyl nedåt från fredagens stängning på +0,65%. Men det märkliga med Bull och Bear Certifikat är att dom har en tendens att tappa värde utanför börsdagen när det endast handlas med terminer, typ mellan 17:30-20:00 och 08:30-09:00 och under den tiden har man noll koll på vad som händer bakom kulisserna på Morgan Stanley. Därför ska man undvika att äga dessa derivat utanför börstid.
Nu har vi en öppning på rött och min Björn är också på rött (?). Men jag tror det faller tillbaka under dagen och jag ligger kvar och bevakar. Dock finns det en underliggande styrka i handeln, så risken för rekyler uppåt är stor. Jag räknar med ytterligare en volatil handelsdag, och det gäller att ha koll på stöden och motstånden samt momentum indikatorerna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar