onsdag 26 oktober 2022

Stillfront Group har bottnat

Stillfront Group har bottnat och är nu nere och studsar på det långa stödet för tredje gången på kort tid. Marknaden är inte är nådig när man kommer med en rapport som är "sämre än väntat", men detta ger samtidigt en möjlighet att köpa aktien billigare, typ med 24% rabatt från igår.

Jag höjer min riktkurs till 32sek (30sek), men står kvar vid Behåll för den långsiktige och en SwingTrade för den modige. Aktien handlas till BearCase från idag, jag gissa på rekyl tillbaka till BaseCase inom kort, men vad som händer sen är omöjligt att sia, där av behåll (bevaka), 




Blå= BullCase (ev. Exit). Orange= BaseCase (Jämviktskurs). Röd= BaseCase (ev. Stoploss). Grön= Riktkurs baserat på 12 mån. kursutveckling + fundamental poäng analys). Svart Streckad= Långa stödet (>5år tillbaka i tiden).


Om bolaget

Stillfront Group är ett svenskt bolag inom spelutveckling med fokus på free-to-play-segmentet. Bolaget har en diversifierad spelportfölj och specialiserar sig på spel med långa livscykler och lojala användare. Stillfront Group består av spelstudios verksamma i olika länder och bolagets huvudmarknader är Europa, USA och MENA. Exempel på spelstudios som bolaget äger inkluderar Goodgame Studios, Kixeye och Storm8. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Handlas på LargeCap och bransch Kommunikation











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar