tisdag 29 november 2022

NOTE från behåll till köp

Sedan lägsta börskurs efter pandemiraset så har Note ökat explosionsartat och var upp 1000% som högst, men har nu fallit tillbaka till endast 600% (!!?), så det finns en viss risk för ytterligare tillbakagång. Men den risken ligger mera hos marknaden än hos bolaget som visar positiv utveckling. Note går från behåll till köp med högre riktkurs från 178sek till 212sek. Kursen har varit nere under stoploss men återhämtade sig snabbt och ligger nu i positiv trend, nedgången berodde troligtvis på en generellt sur börs. Det finns en liten varning för minskade vinster på rullande 12 samt ett ganska uselt kassaflöde, som dom säger beror på investeringar i verksamheten. Men vinsten ökar på året och även försäljningen pekar uppåt. Bolag och börskurs är i positiv trend helt enkelt.


Blå= BullCase (ev. Exit). Orange= BaseCase (Jämviktskurs). Röd= BaseCase (ev. Stoploss). Grön= Riktkurs baserat på 12 mån. kursutveckling + fundamental poäng analys). svart pil = prognos trend.


Om bolaget:

Note handlas på stockholm Midcap och tillhör branschen Teknik

Note är en utvecklare och tillverkare av elektronikbaserade produkter. Exempel på produkter och tillhörande tjänster som bolaget levererar innefattar avancerade ingenjörstjänster som används som ett analysverktyg inom serieproduktion. Bolaget tillför designteam med support, test och utrustning. Utöver huvudverksamheten bistår bolaget med eftermarknadsservice. Bolaget bedriver verksamhet främst inom Norden, Baltikum, Asien och Europa.


Fundamental analys baseras på siffror från Börsdata, Graf från Hitta Kursvinnare och bolagsinfo från Avanza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar