torsdag 1 december 2022

En liten uppdatering av Diamyd Medical B

Diamyd Medical ligger kvar på behåll, men med höjd riktkurs 15,70 (12sek) där jag även har mitt BaseCase för aktien och där den även handlas i skrivandes stund. Kursen swingar runt jämnviktkursen men var nere för räkning i september och studsade på det långa stödet, men sen tog det fart igen, vilket var tjurrallyts förtjänst, och sen kom nästa studs när FDA kom med goda nyheter om att dom fick fortsätta sina Fas-3 studier för deras diabetesmedicin. BullCase hittar jag vid 20sek och med lite flera goda nyheter så kan det även studsa dit snart.


Blå= BullCase (ev. Exit). Orange= BaseCase (Jämviktskurs). Röd= BaseCase (ev. Stoploss). Grön= Riktkurs baserat på 12 mån. kursutveckling + fundamental poäng analys). Sv. streckad = Stöd lång (>5år).


Om bolaget
Handlas på first north och bransch sjukvård.
Diamyd Medical är verksamma inom diabetesforskning. Bolaget har för närvarande tagit fram vaccin som innehåller den aktiva ingrediensen och molekylen GAD, en substans som har potential i att vara en viktig del i förebyggandet av diabetesbehandlingar i framtiden. Bolaget innehar verksamhet på global nivå med störst närvaro inom Norden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.


Fundamental analys baseras på siffror från Börsdata, Graf från Hitta Kursvinnare och bolagsinfo från Avanza 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar